


Drób. Sposoby przyrządzania
Graf_ikaRok wydania: 2021
ISBN: 978-83-8244-026-3
Oprawa: miękka
Ilość stron: 40
Wymiary: 165 x 240
Dostępność: Na półce
15.00 zł
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Artillery of the Napoleonic Wars
• Kocioł świdwiński 1945
• Kobieta średniowiecza
• Gdy się modlicie, mówcie....
• Urbanizacja na obrzeżach łacińskiej Europy
• Cannes
• Pozostawała nadzieja: historia sześciu braci więzionych w Auschwitz
• Należał do przeciętnie złych...
• Ewa. Ewolucja jest kobietą. Kobiece ciało i 200 milionów lat naszej historii
• Kocioł świdwiński 1945
• Kobieta średniowiecza
• Gdy się modlicie, mówcie....
• Urbanizacja na obrzeżach łacińskiej Europy
• Cannes
• Pozostawała nadzieja: historia sześciu braci więzionych w Auschwitz
• Należał do przeciętnie złych...
• Ewa. Ewolucja jest kobietą. Kobiece ciało i 200 milionów lat naszej historii