Przy polskim stole
DolnośląskieRok wydania: 2003
Seria: A to Polska właśnie
ISBN: 83-7023-661-8
Oprawa: twarda
Ilość stron: 218
Wymiary: 140 x 200
Dostępność: Niedostępna
22.00 zł
Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Franciszek Wyszyński. Dzienniki z lat 1941-1944
• Dziecko w dawnej Polsce
• Wanda Gertz
• 9. pułk strzelców konnych 1921-1939
• Wrocław
• Dworek, kontusz, karabela
• Polski Londyn
• Historia i trochę polityki
• Cmentarz na Pęksowym Brzyzku. Przewodnik
• Spacerownik po Śląsku, Zagłębiu i Podbeskidziu
• Dziecko w dawnej Polsce
• Wanda Gertz
• 9. pułk strzelców konnych 1921-1939
• Wrocław
• Dworek, kontusz, karabela
• Polski Londyn
• Historia i trochę polityki
• Cmentarz na Pęksowym Brzyzku. Przewodnik
• Spacerownik po Śląsku, Zagłębiu i Podbeskidziu