Potrawy z ryb
Graf_ikaRok wydania: 2020
ISBN: 978-83-66617-04-9
Oprawa: miękka
Ilość stron: 32
Wymiary: 165 x 240
Dostępność: Dostępna za 3-5 dni
15.80 zł
Reprint z oryginału z 1929 roku z 84 przepisami na przyrządzanie ryb i sosów. Autorka ograniczyła się do najbardziej typowych potraw z każdego gatunku ryby, starając się podawać najprostsze, łatwe i zrozumiałe metody i sposoby ich wykonywania. Starała się też nie powtarzać tych samych dań przy różnych gatunkach ryb, a tylko zaznaczała, że można te dania i z innych przygotować. Zebrała wszystkie, pospolicie do ryb stosowane sosy i podała je razem w bardzo jasnej, prostej i ułatwionej metodzie ich gotowania.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Nalewki i likiery
• Gdy Europa mówiła po francusku
• Publicystyka polityczna Dmytra Doncowa z lat 1910-1944 w świetle politolingwistyki
• Brygady Górskie Strzelców cz.2
• Wielka wojna w fotografii
• 15. pułk ułanów Poznańskich
• Ferdynand II
• Korespondencja 1947-1990
• Czołgi Historia broni pancernej
• Prawo rzymskie w Anglii w XVIII wieku
• Gdy Europa mówiła po francusku
• Publicystyka polityczna Dmytra Doncowa z lat 1910-1944 w świetle politolingwistyki
• Brygady Górskie Strzelców cz.2
• Wielka wojna w fotografii
• 15. pułk ułanów Poznańskich
• Ferdynand II
• Korespondencja 1947-1990
• Czołgi Historia broni pancernej
• Prawo rzymskie w Anglii w XVIII wieku