Tańce wokół stołu, czyli polskie tradycje kulinarne
Videograf IIRok wydania: 2010
ISBN: 978-83-7183-807-1
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160
Wymiary: 160 x 235
Dostępność: Dostępna za 3-5 dni
35.00 zł
Nowy poradnik popularnego krytyka kulinarnego i znawcy polskiej kuchni. Opatrzona ilustracjami publikacja stanowi cenne źródło informacji o rodowodzie wielu potraw i kulinarnych modach. Autor przedstawia np. historię chleba, ryżu, ziemniaka, sera, herbaty, kawy, pomidora. Opowiada o polskich tradycjach kulinarnych, biesiadowaniu i celebrowaniu świąt.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Cichociemni i spadochroniarze 1941-1956
• Dylematy kaukaskie
• Civitas Tusinensis. Karty z przeszłości miasta Tuszyna
• Górski Karabach w polityce niepodległego Azerbejdżanu
• Historia smaku
• Choroba i śmierć w perspektywie społecznej w XIII - XXI wieku
• Cypr Dzieje polityczne
• Rozstrzelać Polaków
• Codzienność niegdysiejszej Warszawy
• Taniec z Hitlerem
• Dylematy kaukaskie
• Civitas Tusinensis. Karty z przeszłości miasta Tuszyna
• Górski Karabach w polityce niepodległego Azerbejdżanu
• Historia smaku
• Choroba i śmierć w perspektywie społecznej w XIII - XXI wieku
• Cypr Dzieje polityczne
• Rozstrzelać Polaków
• Codzienność niegdysiejszej Warszawy
• Taniec z Hitlerem